BIO JE BEZ POSLA

Prije tri godine Herceg je dobio otkaz u sapunici, a sada najavljuje povratak

Foto: Ivan Ivanovic/PIXSELL
07.02.2020.
u 17:06

Od tog raskida suradnje Herceg, koji je svoju glumačku karijeru izgradio na ulogama u sapunicama, nije bio angažiran ni na jednom projektu.

Krajem prosinca 2017. glumac Ivan Herceg dobio je otkaz iz serije "Čista ljubav" i tada je objašnjenje s Nove TV glasilo kako je suradnja s Hercegom prekinuta zbog produkcijske prirode koje nisu htjeli komentirati. Ivan je tada na Instagramu  samo napisao:

- Hvala vam dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zašto rade sve to što rade. Šuškalo se kako je njegova teška narav bila krivac prekida suradnje. Od tog raskida suradnje Herceg, koji je svoju glumačku karijeru izgradio na ulogama u sapunicama, nije bio angažiran ni na jednom projektu. 

Od tada se u javnosti samo pisalo o njegovoj vezi sa slovenskom pjevačicom Ninom Donelli, a ni ta veza nije bila dugog vijeka.  Njegovi obožavatelji mu često postavljaju pitanje kada će se vratiti na ekrane, a sada su konačno dobili i odgovor.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Pripreme...Dragim mojim obožavateljima koje zanima kad će me opet gledati na ekranima, samo ću reći da se uskoro sprema nešto dobro i zanimljivo - najavio je Ivan Herceg koji slovi i za jednog od najpoželjnijih neženja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije