SRETNO ZALJUBLJENE

Poznata manekenka i glumica priznale da su vezi, viđene kako se ljube u javnosti

Foto: Profimedia
21.06.2019.
u 19:53

Cara Delevigne svestrana je 26-godišnja glumica, pjevačica i model koji su zbog ljepote i osobnosti tražile velike modne kuće kao što su Chanel, Burberry, Dolce&Gabanna ali i mnogi ostali. Ashley se proslavila ulogom u seriji "Slatke male lažljivice".

Nagađanju je napokon došao kraj, romantična veza između manekenke Care Delevigne i glumice Ashley Benson i službeno je potvrđena od zaljubljenog para. Manekenka je otkrila i koji su to razlozi da je upravo sada odlučila podijeliti sretnu vijest u javnosti. 

"Ne znam, zato što je mjesec Pridea, prošlo je 50 godina od Stonewalla i ne znam. Upravo je bila naša prva godišnjica, pa zašto ne", priznala je iskreno za E!news manekenka. Da je veza ozbiljna, pokazala je Cara kada joj se u govoru na TrevorLIVE Gala večeri zahvalila što je dio njezinog života. 

"Imam još jednu vrlo posebnu ženu u ovoj prostoriji kojoj se moram zahvaliti, a ti znaš tko si. Jedna je od ljudi koja mi je pomogla da volim samu sebe kada mi je bilo potrebno, a stvarno mi je trebalo. Pokazala mi je što je prava ljubav i kako ju prihvatiti, što je puno teže nego što sam mislila", objasnila je Cara u svome govoru. "Volim te, Sprinkles", završila je manekenka i otkrila nadimak svoje djevojke. 

Već godinu dana šuška se o navodnoj vezi Ashley i Care, a Benson, poznata po seriji "Slatke male lažljivice", na Instagramu je objavila fotografiju manekenke i napisala da je ponosna na nju i da ju voli. Izvor blizak ovom paru prije je za E!News otkrio da su djevojke predane jedna drugoj i da imaju vrlo jednostavnu vezu u kojoj stalno rade lijepe sitnice jedna za drugu. 

Cara Delevigne svestrana je 26-godišnja glumica, pjevačica i model koji su zbog ljepote i osobnosti tražile velike modne kuće kao što su Chanel, Burberry, Dolce&Gabanna, ali i mnogi drugi dizajneri. Ashley se proslavila ulogom u seriji "Slatke male lažljivice", ali osim te nije imala neke zapaženije uloge. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije