TUŽIO JE

Poznata manekenka bi zbog objavljene fotografije mogla platiti milijunsku kaznu

Foto: Instagram
1/2
25.10.2019.
u 09:42

Emily je tužio fotograf Robert O'Neil zbog toga jer je na Instagram Storyju objavila fotografiju na jojoj nosi veliki buket cvijeća koji joj pokriva lice. O'Neill tvrdi da je time prekršila autorsko pravo, jer je on autor fotografije, a nije ga tražila dopuštenje.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Emily Ratajkowski mogla bi platiti veliku odštetu zbog fotografije objavljene na Instagramu, piše Page Six. 

Naime, Emily je tužio fotograf Robert O'Neil zbog toga jer je na Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj nosi veliki buket cvijeća koji joj pokriva lice. O'Neill tvrdi da je time prekršila autorsko pravo, jer je on autor fotografije, a nije ga tražila dozvolu.

O'Neill od Emily traži čak 150 tisuća dolara (oko milijun kuna), te sav profit koji je zaradila od njegovog rada.  Page Six pokušao je dobiti komentar od Ratajkowski, no njen glasnogovornik nije imao komentara. 

Podsjetimo, Emily Ratajkowski na Instagramu prati 24.4 milijuna ljudi.  Inače, isti je fotograf nedavno tužio i manekenku Gigi Hadid, koja je objavila fotografiju svog dečka Zayna Malicka, kojeg je također snimio O'Neill. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije