PRESRETNA GLUMICA

Pozirala gola za Playboy, a sad se udala za nasljednika Hugha Hefnera: 'Srce mi je puno'

06.11.2019.
u 08:14

Zvijezda "Harryja Pottera" Scarlett Byrne udala se za nasljednika Playboya i sina pokojnog Hugha Hefnera Coopera Hefnera.

Zvijezda "Harryja Pottera" Scarlett Byrne (sada Hefner) je uplovila u bračnu luku nakon četiri godine zaruka s nasljednikom Playboya Cooperom Hefnerom. Engleska glumica je objavom na Instagramu obznanila da je par stao pred oltar i nije krila oduševljenje.

- Cooper i ja smo uzbuđeni podijeliti s vama da smo zakonski vjenčani. Veselimo se planiranju našeg vjenčanja u predstojećim mjesecima gdje ćemo sve proslaviti s prijateljima i obitelji. Volim te Cooper. Ponosna sam što stojim kraj tebe, kao tvoja partnerica, tvoja prijateljica i tvoja žena. Ne mogu dočekati nastaviti graditi zajednički život. Moje srce je puno i zahvalna sam za našu ljubav - poručila je Scarlett koja je preuzela Cooperovo prezime.

 

 

Istovremeno je i Cooper podijelio sretne vijesti na društvenim mrežama.

- Scarlett i ja smo sada učinili to službeno i nas dvoje ne možemo biti sretniji. Nazdravite životu punom ljubavi, sreći, avanturi i velikoj svrsi, gospođo Hefner. Volim te puno i veselim se planiranju proslave u sljedećim mjesecima. Volim te Scarlett - napisao je Cooper.

Inače, Scarlett je pozirala gola za Playboy 2017. godine, a Cooper je kao jedan od nasljednika Hugha Hefnera radio u Playboyu kao izvršni kreativni direktor sve do travnja ove godine kad je odlučio lansirati vlasiti brend "Hefner Media Corporation", platformu za digitalni sadržaj za odrasle.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije