NE KRIJE SREĆU

Pet mjeseci nakon prekida! Slavna ljepotica uhvaćena s novim frajerom

Profimedia
08.11.2019.
u 08:55

Koliko je sretna nije ni pokušala sakriti pa je tako sa svojim, čini se, novim odabranikom spremno pozirala fotoreporterima.

Izgleda da jedna od najljepših žena na svijetu, supermodel Irina Shayk, nije dugo tugovala nakon prekida s Bradleyem Cooperom. Samo pet mjeseci nakon prekida s holivudskim šarmerom Irina je uhvaćena s novim muškarcem na jednom tulumu nakon dodjele nagrada za najboljeg inovatora u New Yorku. 

Manekenka nije skidala osmijeh s lica zbog poznatog Talijana Riccarda Tiscija s kojim se cijelu večer držala za ruke. Koliko je sretna nije ni pokušala sakriti pa je tako sa svojim, čini se, novim odabranikom spremno pozirala fotoreporterima.

Inače, u lipnju ove godine Shayk je prekinula četverogodišnju vezu s Cooperom s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Leu De Seine. Njihov prekid šokirao je mnoge, a što je točno pošlo po zlu nikada nisu javno priznali. Nagađalo se i kako je za ljubavni krah kriva Lady Gaga s kojom je Bradley radio na filmu 'Zvijezda je rođena'.

Mnogi su bili uvjereni da se na setu rodila kemija, a tome u prilog išla je i činjenica da je nedugo nakon suradnje s Bradleyem Gaga prekinula zaruke. Bilo kako bilo, čini se kako Irinu to više ne brine ni najmanje jer je očigledno u svom životu okrenula novu stranicu.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije