ČEKAJU REZULTATE

Panika zbog korone i u kraljevskoj obitelji; učenici škole u koju idu George i Charlotte su u izolaciji

Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
27.02.2020.
u 12:28

Dvoje učenika iz ove škole po povratku iz Italije imalo je simptome nalik gripi i zato su otišli na testiranje, a slične simptome pokazalo je još dvoje učenika.

Britanski The Mirror donosi informaciju kako su četiri učenika u školi Thomas Battersea kod kuće u izolaciji te čekaju nalaze koji će otkriti imaju li koronavirus. Zbog ove informacije pojavila se panika i u kraljevskoj obitelji jer ovo je škola koju pohađaju princeza Charotte i princ George.

Dvoje učenika iz ove škole po povratku iz Italije imalo je simptome nalik gripi i zato su otišli na testiranje, a slične simptome pokazalo je još dvoje učenika.

- Kao i sve škole ozbiljno shvaćamo potencijalne rizike povezane sa širenjem koronavirusa i slijedimo vladine upute kako se ponašati u slučajevima u kojima se pojavi sumnja da je netko od zaposlenika ili učenika zaražen virusom - poručili su u priopćenju iz škole koju pohađaju djeca princa Williama i Kate Middleton.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nisu komentirali ove napise, ali zato se javnosti obratila unuka kraljice Elizabete Zara Tindall. Ona se sa suprugom Mikeom upravo vratila sa skijanja iz sjevernog dijela Italije koji je pogođen korona virusom.

Zara je rekla kako ona i suprug ne idu u izolaciju jer nemaju simptome koji bi upućivali na zarazu i dodali su da slijede sve službene savjete nadležnih institucija o ponošanju u slučaju zaraze. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije