NAKON INFARKTA

Otkriveni novi detalji o stanju Đorđa Balaševića, njegov sin objavio moćnu fotografiju

Nel Pavletić/Pixsell
16.11.2019.
u 12:35

Đorđe Balašević hitno je hospitaliziran zbog problema sa srcem. Da se ne osjeća dobro prva je obznanila njegova kći Beba Balašević nakon što je obožavateljima priopćila da njezin otac otkazuje zakazani koncert u Kragujevcu.

Đorđe Balašević jučer je zbog zdravstvenih problema otkazao koncert u Kragujevcu. Srpski mediji javili su kako je Balašević imao infarkt zbog čega su mu ugrađeni stentovi. Pjevač se i dalje oporavlja u bolnici, a njegov oporavak, kako piše Blic, teče po planu i on se osjeća dobro.

Tijekom jučerašnjeg dana o njegovom stanju oglasila su se i njegova djeca istaknuvši kako se njihov otac osjeća dobro.

- Za sve što pitaju kako je moj tata... On poručuje da će se možda čak i boriti na Megdanu kako se osjeća - napisao je Aleksa Balašević uz fotografiju svog oca koji drži boksački gard.

 

 

O njegovom stanju oglasila se i kći Joavana. - Da preduhitrim sve koji će mi postaviti sljedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumijevanje zbog otkazanog koncerta - napisala je Jovana Balašević na Instagramu.

Podsjetimo, Beba Balašević koja vodi očeve stranice na društvenim mrežama zabrinula je njegove obožavatelje kada je objavila status u kojem piše da njezin otac Đorđe zbog bolesti mora otkazati koncert.

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško što bi moglo da se doda... Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti", napisala je Balašević i dodala da će za koji dan biti sve uredu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije