HUGH GRANT

Okorjeli protivnik braka ipak popustio i oženio se u 58. godini

Foto: PA/Pixsell
26.05.2018.
u 18:33

Vjenčao se sa švedskom televizijskom producenticom Annom Eberstein (39) s kojom ima troje djece

Hugh Grant, najpoznatiji po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Zapravo ljubav", oženio se prvi put u 58. godini, izvješćuju britanski mediji u petak. 

Grant koji je glumio niz likova koji strahuju od preuzimanja obaveza, vjenčao se sa švedskom televizijskom producenticom Annom Eberstein (39) na skromnom vjenčanju u općini četvrti Chelsea u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljenje u britanskim novinama.

Eberstein je majka troje Grantove djece. Zvijezda filma "Zapravo ljubav" ima još dvoje djece s bivšom partnericom Tinglan Hong. Fotografije prikazuju Granta i Eberstein kako izlaze iz matičnog ureda u londonskom Chelseaju u petak i poziraju za fotografije na stepenicama ispred matičnog ureda s malenom skupinom članova obitelji.

Grant je odjenuo tamnoplavo odijelo a njegova supruga plavu košulju i bijelu suknju.

Grant, jedan od najpoznatijih komičnih glumaca u Velikoj Britaniji, poznat je i po opiranju ženidbi. Rastao se 2000. od tadašnje djevojke, glumice Elizabeth Hurley, nakon što su zajedno proveli 13 godina.

"Ne vjerujem baš u brak", rekao je časopisu People 2015.

"Vidio sam jako malo pozitivnih primjera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku."

Grant, koji je nastupio i u dva nastavka "Dnevnika Bridget Jones", našao se na naslovnicama žutog tiska kad je uhićen u Los Angelesu 1995. s prostitutkom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije