NEVOLJE FOLK ZVIJEZDE

Nakon što je otkrila da se razvodi Karleuša ostala zarobljena u bujici: 'Najgori dan u životu'

06.07.2022.
u 10:43

Prije nego što je ostala zaglavljena u bujici Jelena je javnosti otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od nogometaša Duška Tošića

Uutorak poslijepodne Srbiju je pogodilo snažno nevrijeme, a najveći kolaps bio je u Beogradu. Pripadnici srpske policije od popodneva su spašavali ljude iz automobila na poplavljenim ulicama, a među njima našla se i srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (43) kojoj su prolaznici pomagali da se izvuče iz bujice.  

Jelena je, naime, tijekom vremena u Beogradu bila u svom automobilu, a nakon što je ostao zaglavljen u bujici vode pjevačica je bosa i mokra do gole kože napustila automobil i uz pomoć nepoznatog muškarca uspjela doći na dio ceste koji nije bio potopljen. 

Cijelu dramu snimila je njezina teta Danijela, a pjevačica ju je objavila na svom Instagramu. - Ovo je najgori dan u mom životu - govori Karleuša u videu aludirajući na privatnu dramu koja ju je ranije zadesila.  

Prije nego što je ostala zaglavljena u bujici Jelena je javnosti na svom Instagramu otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od nogometaša Duška Tošića.  - Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji - započela je pjevačica svoju objavu pa se oštro osvrnula i na medije. 

- Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom razdoblju za našu obitelj i djecu neću moliti medije za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na što sam navikla... pa navalite - poručila je Jelena. Za kraj je otkrila tko će skrbiti o njihovim kćerima Atinom i Nikom, zaprijetila novim tužbama, ali i otkrila da se više na tu temu neće oglašavati.  - Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem -  zaključila je Jelena Karleuša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije