IMA NEKA TAJNA VEZA

Kate Winslet napokon otkrila jesu li ona i DiCaprio ikada bili nešto više od prijatelja

Profimedia
04.10.2017.
u 20:22

Njihovo prijateljstvo traje još od 1997. godine, kada su punih sedam mjeseci snimali filmski hit 'Titanik'. Iako su u njemu bili ljubavnici, u stvarnom životu jedno prema drugome nikada nisu gajili te vrste simpatije

Kao Jack i Rose, snimajući filmski hit 'Titanik', bili su zaljubljeni preko ušiju, no u stvarnom životu Kate Winslet i Leonardo DiCaprio bili su isključivo, i još uvijek jesu, jako dobri i bliski prijatelji, piše Tportal.hr. 

Kao Jack i Rose, snimajući filmski hit 'Titanik', bili su zaljubljeni preko ušiju, no u stvarnom životu Kate Winslet i Leonardo DiCaprio bili su isključivo, i još uvijek jesu, jako dobri i bliski prijatelji.

'Leo i ja proveli smo intenzivnih sedam mjeseci snimajući. Bili smo oboje jako mladi i, nasreću, nikada nismo gajili simpatije jedno prema drugom u tom smislu. Znam da to niste željeli čuti, ali to je zaista istina', otkrila je 41-godišnja Kate Winslet u svom posljednjem intervjuu, prisjećajući se snimanja 'Titanika' s godinu starijim kolegom.

Iako su proveli sate i sate snimajući, ali i odmarajući se od napornih scena, među njima, priznala je, nikada nije zaiskrilo. Sve od tada, pa do danas, traje njihovo prijateljstvo, koje oboje rado i često ističu.

'Jako smo bliski, a ponekad, kada nam dođe, čak znamo jedno drugome govoriti rečenice iz 'Titanika'. To nam je baš smiješno. Općenito, naši razgovori... Evo, posljednji koji smo vodili, ne smijem vam ni reći o čemu smo razgovarali, ali bio je toliko smiješan da me bolio trbuh od smijeha. Kad biste samo znali kakve gluposti jedno drugom govorimo', rekla je Winslet.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije