Idealne za ljeto

Kate Middleton nosi sandale koje trendseterice obožavaju, a kraljica nije njihov fan

06.08.2020.
u 15:15

Kate Middleton ne prestaje inspirirati svojim odjevnim kombinacijama, a još jedan savršen styling pokazala je ovih dana prilikom posjete Južnom Walesu. Vojvotkinja od Cambridgea držala se provjerenje modne formule i odabrala model haljine koji je pravi spas na ljetnim temperaturama, pogotovo kad je riječ o poslovnom odijevanju - haljinu-košulju, prenosi DIVA.

Model pastelno plave boje s cvjetnim motivima potpisuje Emilia Wickstead, a haljina lijepo naglašava struk zahvaljujući remenu istog uzorka i materijala. Već je poznato kako je Kate velika pobornica recikliranja odjeće pa smo je već imali priliku vidjeti u ovoj haljini u rujnu prošle godine.

Haljina je trenutačno rasprodana na Net A Porteru, bez obzira na njezino vrtoglavo visoku cijenu od 1600 funti, odnosno gotovo 13 300 kuna. Haljinu je kombinirala s omiljenim ljetnim izborom brojnih fashionistica, špagericama, a odabrala je model s potpisom brenda Castañer koji je jako popularan među trendsetericama. Riječ je o španjolskom brendu koji je nastao sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a jednostavni modeli na vezanje kakve je odabrala vojvotkinja nikad ne izlaze iz mode. Originalna cijena je 120 funti, tj. oko 1000 kn, a često se nalaze na super popustima. Ovdje možete pronaći modele slične onom kakve nosi Kate Middleton. 

Inačem, bez obzira na to što Kate špagerice bira za mnoge ljetne prigode, kraljevski izvori tvrde da kraljica Elizabeta II. ne voli model cipela na punu petu, baš kao što su ove espadrile na vezanje, piše Bustle. 

Mnogima je za oko zapela zaštitna maska za lice koju je Kate nosila - njezina je cijena 15 funti, potpisuje je londonski brend Amaia, a može se kupiti na njihovom službenom web shopu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije