Poznata voditeljica

Joksimovićeva supruga napustila TV Prvu zbog nesuglasica

19.09.2020.
u 17:22

Jovana Joksimović i njen kolega Srđan Predojević iznenada su prekinuli suradnju s TV Prvom, a kako piše Nova.rs razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a dijelom i novi voditelj Filip Čukanović koji ih je mijenjao tijekom ljeta.

Navodno već neko vrijeme vladaju tenzije između voditelja i produkcije, a to se odrazilo i na program. Tako je izvor ispričao da se prije ljetne pauze često događalo da Jovana ne ustane na vrijeme i kasni u emisiju. To je Srđanu počelo smetati pa je kompromis pronađen u tome da jedan dan jutarnji program vodi on, a drugi ona.

Prije nekoliko mjeseci Jovana se nije na vrijeme pojavila u studiju, a kako nije odgovarala na pozive produkcije, jutarnji program je počeo bez najave voditelja i izmjenjivanjem priloga sve dok se ona nije pojavila.

Jovana i Srđan imali su i nesuglasice s produkcijom. Navodno im je produkcija zamjerala to što nisu prihvaćali sugestije, često su u emisije dolazili nepripremljeni, a događalo se da se ponašaju arogantno i nadobudno kako prema kolegama, tako i prema gostima emisije.

Čukanović je s druge strane postigao gledanost veću od očekivane, čak je u nekoliko navrata nadmašio gledanost koju su imali Jovana i Srđan.

Jovana i Srđan imali su i visoke plaće, dogovorene s prethodnom vlasničkom strukturom TV Prve. Produkciji se navodno na više razina nije isplatilo nastaviti suradnju s njima, što je rezultiralo sukobom i njihovom naprasnim odlaskom s televizije.

Medijima se sad ne javljaju, a u kuloarima se šuška da se ili vraćaju na RTS ili idu na K1 čiji je većinski vlasnik s udjelom od 80 posto Jovanin suprug Željko Joksimović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?