OPET NAJBOLJA

Jača i od Meghan Markle! Jennifer Aniston srušila Guinnessov rekord

22.11.2019.
u 07:25

Naime, ima 20 milijuna pratitelja,a profil je otvorila tek prije nešto malo više od mjesec dana. Isto tako, srušila je Guinnessov rekord koji je donedavno držala Meghan Markle i svoj prvi milijun pratitelja je skupila u manje od šest sati.

Američka glumica Jennifer Aniston ponovno ruši rekorde na Instagramu.

Naime, ima 20 milijuna pratitelja,a profil je otvorila tek prije nešto malo više od mjesec dana. Isto tako, srušila je Guinnessov rekord koji je donedavno držala Meghan Markle i svoj prvi milijun pratitelja je skupila u manje od šest sati. To nije čudno, jer Jennifer je, kada je glumila u ''Prijateljima'', mnogima bila omiljena glumica, a njezinu frizuru su klijentice najčešće donosile kao referencu u frizerske salone. 

Aniston nema ni približno jednak broj pratitelja kao na primjer Kardashiani, Ariana Grande ili Selena Gomez, oni su apsolutni vladari Instagrama i njihova demografija koristi isključivo tu društvenu mrežu za sve informacije. Glumicu su zapratili i mnogi poznati, koji su joj čestitali na uspjehu. 

Osim toga, Jennifer je nedavno objavila fotografiju u crnoj haljini, na kojoj joj se samo vide leđa, te u  24 sata skupila preko četiri milijuna lajkova.

Podsjetimo, prvu fotografiju na Instagramu objavila je 15. listopada, a radilo se o selfiju s kolegama iz popularne serije "Prijatelji". Na njoj su David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courtney Cox i Lisa Kudrow koji se smiješe iza Jennifer, a u opisu fotografije je napisala: "A sada smo i Instagram prijatelji, također. Bok Instagram".

Fotografija je u samo nekoliko sati skupila više od osam milijuna lajkova. Jennifer prate i bivši suprug Justin Theroux, te kolege glumci Adam Sandler, Julia Roberts, Kate Hudson, Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije