'NADMENI BRITANAC'

Hugh Grant razljutio gledatelje ponašanjem prema voditeljici: 'Najgori intervju u povijesti Oscara!'

Hugh Grant
Screenshoot
13.03.2023.
u 07:28

Britanski glumac je u čudnom razgovoru s voditeljicom Ashley Graham davao nadmene odgovore i ponašao se kao da je natjeran na dolazak na crveni tepih

Engleski glumac Hugh Grant (62) zaslužan je za najenugodniji moment ovogodišnje dodjele Oscara kada ga je u emisiji prije same dodjele intervjuirala manekenka Ashley Graham (35), koja ga je šitala što mu je najdraže kada ide na dodjelu Oscara, na što je on nakon mučne stanke odgovorio: "Fascinantno je... cijelo čovječanstvo je ovdje... to je Vanity Fair (Vatromet taštine)".

- O da, sve je u vezi Vanity Faira, tu se moramo malo opustiti i zabaviti - kazala je Graham, misleći da se radi o zabavi koju poznati magazin priređuje nakon dodjele. Međutim, čini se da je Grant mislio na roman Williama Makepeacea Thackeryja iz 1848. godine. Očito odlučivši da su na različitim valnim duljinama, Grant je Graham davao što manje odgovora. Kada je upitala: "Što ti je najuzbudljivije večeras?,  odgovorio je: “Ništa posebno.”

Graham je nastavila, pitajući: "Što nosiš večeras?"

"Samo moje odijelo?" odgovorio je Grant. "Tko ti je napravio odijelo?" upitala je Graham. "Nisi uspio?". "Ne mogu se sjetiti - moj krojač", uslužno je odgovorio Grant.

" Reci mi kakav je osjećaj bio gliumiti u "Glass Onionu", bio je to tako nevjerojatan film, volim triler", otkrila je Graham i pitala koliko je zabavno bilo snimati taj film. 

"Pa, jedva sam u tome", rekao je Grant. "U njemu sam oko tri sekunde." "Ali ipak si se pojavio i zabavio si se, zar ne?", pitala je Graham. "Skoro", rekao je Grant.

Graham je odustala i poželjela mu laku noć, na što je glumac uzvratio vidljivim kolutanjem očima. Gledatelji su mu to zamjerili, smatrajući kako se Grant ponašao kao nadmeni Britanac. 

 

- Hugh, ako ne želiš biti na Oscarima, vrati se doma - poručio mu je jedan gledatelj, a neki su čak smatrali kako se radi o najgorem intervjuu u povijesti Oscara.

Grant je ponovno osvojio publiku kasnije tijekom večeri, kada je predstavio nagradu za najbolji produkcijski dizajn sa svojom kolegicom iz filma "Četiri vjenčanja i sprovod", Andie MacDowell.

"Svrha ovoga je dvostruka", rekao je. “Prvi je povećati vitalnu važnost dobre hidratantne kreme. Andie je koristila jednu svaki dan u životu, ja nisam.” Pokazavš na MacDowell kazao je kako je ona još zapanjujuća, a za sebe je kazao kako je "U suštini skrotum."

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?