PROBLEMATIČNI GLUMAC

Hugh Grant izgubio živce na snimanju zbog jedne žene: 'Pocrvenio sam od bijesa'

Hugh Grant
HBO
09.03.2023.
u 07:56

Ovo nije prvi put da je Hugh Grant izgubio živce na snimanju. U prošlim intervjuima priznao je da je imao ispade "megatantruma" otprilike jednom godišnje na snimanjima

Poznati britanski glumac Hugh Grant (62) priznao je u intervjuu za časopis "Total Film" kako je izgubio kontrolu na snimanju filma "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves". Imao je nekoliko ispada bijesa zbog jedne gospođe koja se našla na filmskom setu. Film, kojemu je početak prikazivanja krajem ožujka ove godine, točnije 31. ožujka, sniman je u Sjevernoj Irskoj. 

Svoje neprimjereno ponašanje usporedio je s kolegom Cristianom Baleom (49) , koji je sličan ispad imao na snimanju filma "Terminator: Spasenje" iz 2009. godine. 

- Prvi sam dan izgubio živce s jednom ženom. Pretpostavljao sam da je ona neka rukovoditeljica iz studija koju bih trebao bolje poznavati. Onda se ispostavilo da je ona iznimno fina žena, koja je bila pratilja mlade djevojke - ispričao je i dodao da je zbog bijesa totalno pocrvenio u licu. 

Inače, ovo nije prvi put da je Hugh Grant izgubio živce na snimanju. U prošlim intervjuima priznao je da je imao ispade "megatantruma" otprilike jednom godišnje na snimanjima. Rekao je da je zbog svog "lošeg ponašanja" napravio pauzu od glume i da je zbog toga dobivao manje ponuda za uloge u filmovima.

Na glasu kao skroman i povučen, 2012. godine Jon Stewart izbacio ga je iz svog “The Daily Showa”, a glumac mu to nimalo nije zamjerio. Glumac je iskreno požalio što je bio grozan prema domaćinu i ekipi emisije. Stoga je uputio javnu ispriku na Twitteru.

– Ispostavilo se da je tijekom snimanja moj unutrašnji vrag bio jači od mene samog. Neoprostivo. Jon Stewart, bili ste u pravu kada ste me izbacili – napisao je na svom profilu Hugh Grant.

Hugh Grant debitirao je na filmu 1982. godine u filmu "Privileged", a 1985. godine dolazi i na televiziju. Postao je poznat 1994. ulogom u filmu "Četiri vjenčanja i sprovod". Zatim je pauzirao od glume sve do 1999. godine kada snima film "Ja u ljubav vjerujem", gdje mu je partnerica bila Julia Roberts. Glumio je u oba filma o Bridget Jones, a veliki hit bio je i film "Zapravo ljubav" iz 2003. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije