EMOTIVNA OBJAVA

Hamed Bangoura nakon više od godinu dana ponovno s kćeri: 'Nisam je mogao vidjeti'

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
31.03.2021.
u 21:33

Priča o ovoj skladnoj obitelji svima je dobro poznata, a započela je dok je njegova supruga Kristina Jakovac imala vrlo uspješnu manekensku karijeru.

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija Hamed Bangoura svoj najnoviji, emotivni status na Facebooku posvetio je svojoj najstarijoj kćeri koju će napokon vidjeti nakon više od godinu dana. 

"Dolazi mi najstarija kćer na par sati koju nisam mogao vidjeti više od godinu dana zbog cijelog ovog (da ne kažem nešto ružno). Od ovog trenutka me zaboli za sve osim da zagrlim svoju kćer i skupim ih sve tri na jedno mjesto pa makar i na 10 minuta.", napisao je emotivni Bangoura. 

Priča o ovoj skladnoj obitelji svima je dobro poznata, a započela je dok je njegova supruga Kristina Jakovac imala vrlo uspješnu manekensku karijeru. Par je ubrzo uvidio da je njihova ljubav prava te su si nakon osam godina veze odlučili reći 'da', prije nego se rodila Zara. Nakon Zare, dobili su još jednu kćer Hayu. Hamed iz prijašnje veze ima i kćer Nensi. 

"Trebalo je izdržati tolike godine kraj mene koji stalno "plivam" uzvodno. Nije lako biti s osobom poput mene i to priznajem. Lakše je biti s nekim tko zna biti poslušan i "saviti" kičmu. Svašta nešto smo prošli, ali uvijek s velikom dozom međusobnog poštovanja i čuvajući jedan drugome leđa. Draga moja, hvala ti što me trpiš, a za to što si nam rodila divne kćeri ionako ti nikada neću moći dovoljno zahvaliti. Eto, tko želi neka čestita, ali mojoj ženi.", napisao je Bangoura prošle godine kada su proslavili 20 godina braka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije