BILA JE ODLUČNA

Glumica zabranila zaručniku jednog uzvanika na njegovoj momačkoj večeri: 'To nije dobra ideja'

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
23.10.2019.
u 07:45

Glumica Scarlett Johansson zaručena je od svibnja za 36-godišnjeg komičara Colina Josta, a sada je uoči njegove momačke večeri sporan dolazak samo jedne osobe.

Hollywoodska glumiac Scarlett Johansson otvoreno je priznala kako očekuje da će izgledati momačka zabava njezinog zaručnika, 36-godišnjeg komičara Colina Josta. Naime, nije joj sporna posljednja divlja zabava prije braka, ali ne slaže se s dolaskom Colinovog najboljeg, za kojeg Scarlett tvrdi da radi probleme.

U razgovoru s Jimmyjem Fallonom otkrila je da se ne slaže s dolaskom Micheala Chea, najboljeg Colinovog prijatelja. - O, ne. To nije dobra ideja. Imam osjećaj da ako on dođe, policija će imati puno posla. To stvarno nije dobra ideja - odlučno je govorila voditelju. Na kraju se našalila i direktno Michaelu obratila kamerama: "Michael, ti ne dolaziš. Znam gdje radiš".

Inače, Che je u rujnu odlučio kako će isplanirati zabavu za najboljeg prijatelja i tada je kod Fallona također rekao kako je "Colin tip koji bi htio da sve bude za vrijeme dana i da Scarlett bude pristuna". Međutim, on ima sasvim drugačiji plan i poručio je da će "biti prljavo". Voditelj je na to rekao da nije upoznat s planom koji je razvio Michael, ali poznavajući njega plan "uključuje gole žene i par razloga za uhićenje".

Inače, par je u vezi već dvije godine, a nakon zaruka u svibnju još nisu odlučili točan datum kad će stati pred oltar. Svoju vezu obznanili su u studenom 2017. godine pojavljivanjem na crvenom tepihu u New Yorku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije