teško razdoblje

Glumac slomljen zbog gubitka djeteta: 'Najgora noćna mora. Uništeni smo'

Foto: Profimedia
20.11.2019.
u 07:15

Supruzi, koja se nalazi u bolnici, poručio je da je voli, a na društvenim mrežama je objavio fotografiju na kojoj je Kimebrly u bolničkom krevetu s najstarijom kćeri

Američki glumac James Van Der Beek najpoznatiji po ulozi u tinejdžerskoj seriji Dawson's Creek otkrio je da je njegova supruga imala spontani pobačaj. James i Kimberly roditelji suz petero prekrasne djece.

James je tužnu vijest otkrio u američkoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama'.

- Moja supruga Kimberly je prošla kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji očekuje bebu - rekao je Van Der Beek te dodao da nije znao hoće li uopće nastupiti u emisiji.

Supruzi, koja se nalazi u bolnici, poručio je da je voli, a na društvenim mrežama je objavio fotografiju na kojoj je Kimebrly u bolničkom krevetu s najstarijom kćeri.

 - Uništeni. Slomljeni. U šoku. Tako se osjećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu obitelj u travnju... krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. I ranije smo ovo doživjeli, ali nikad ovako kasno u trudnoći i nikad uz toliko jezivu, strašnu opasnost za zdravlje moje supruge kao ovog puta - napisao je James ispod fotografije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?