JUTARNJI SELFIE

Emily Ratajkowski pokazala kako izgleda kad se probudi

Instagram
02.05.2017.
u 18:31

- Želio bih se buditi svako jutro uz ovakav prizor - napisao je jedan pratitelj, a među komentarima našlo se i nekoliko bračnih ponuda za 25-godišnju Emily.

Glumica i model Emily Ratajkowski navikla  je sve da na svom profilu na Instagramu često golica maštu pratitelja. Na posljednjoj fotografiji objavila je jutarnji selfie na kojem je u čipkanom donjem rublju. Fotografija je u manje od 24 sata zaradila više od mlijun lajkova, ali i brojne oduševljene komentare. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Želio bih se buditi svako jutro uz ovakav prizor - napisao je jedan pratitelj, a među komentarima našlo se i nekoliko bračnih ponuda za 25-godišnju Emily. Osim što se često pojavljuje u modnim kampanjama, Emily koju najbolje znamo po filmu "Gone Girl" i spotu "Blurred Lines", sve češće glumi. Ove ćemo je godine gledati u dva filma, koji su trenutno u fazi postprodukcije - "In Darkness" i "Cruise".

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marijan
20:12 03.05.2017.

Ništa posebno u svakom gradu ima ljepših žena od nje,ali se ne eksponiraju kao ona.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije