NASILJE U OBITELJI

Dobio je zabranu prilaska: Vukao ju je po stanu i udarao po rani od carskog reza

16.04.2018.
u 14:05

Suprug pjevačice Nataše Bekvalac dobio je zabranu prilaska njoj i njenom stanu sljedećih 30 dana i ako prekrši zabranu završit će u pritvoru.

Nakon objave informacije kako je srbijansku pjevačicu Natašu Bekvalac u njihovom stanu na Dedinju u Beogradu pretukao suprug Luka Lazukić pojavile su se nove informacije u slučaju ovog obiteljskog nasilja. 

Za Blic je izvor blizak bračnom paru izjavio kako je Luka u subotu došao kući pijan i legao pored Nataše. Ona je zatim uzela njegov mobitel i pronašla u njemu ljubavne poruke drugih žena. Između para je najprije uslijedio žestok verbalni okršaj, a nakon toga Luka je suprugu počeo udarati šakama po rani od carskog reza i počeo ju je vuči po stanu.  

Nataša je zatražila pomoć liječnika i sve je prijavila policiji. Luka Lazukić dobio je danas zabranu prilaska Nataši i njenom stanu sljedećih 30  dana i ako prekrši ovu zabranu završit će u pritvoru. Do Natašinog stana je došao kako bi uzeo svoj motor, a nešto kasnije njegov prijatelj je došao  u stan po njegove stvari. Natašini roditelji i sestra su uz pjevačicu koja od ovog incidenta ne napušta stan na Dedinju.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije