PROPALI BRAK

Bivši suprug: Ovo je jedini razlog zbog kojeg više nisam s Angelinom

14.06.2018.
u 12:20

Billy Bob Thornton kaže da mu je Angie i dalje prijateljica kojoj se neizmjerno divi.

Billy Bob Thornton, bivši suprug Angeline Jolie otkrio je kako je period u kojem je bio u braku s poznatom glumicom bio predivan. 

- Angie je još uvijek moja prijateljica, ona je divna osoba koja je učinila puno dobrih stvari - rekao je 62-godišnji glumac za bivšu suprugu s kojom je bio u braku od 2000. do 2003. godine.  

People prenosi kako se Billy Bob divi njenim filmovima i otkrio je detalje njihovog braka koji je u medijima često opisivan kao turbulentan. Ispričao je i  kako su privjesci s krvi koje su nosili nastali sasvim spontano i kako u tome nema nikakve bombastične priče. 

- Mediji su to prikazivali kao da oko vrata nosimo kantu naše krvi - kaže glumac. Na pitanje zašto su se rastali glumac je rekao:

- Imali smo različite životne stilove, ona je bila spremna za slavu i pojavljivanje u javnosti, a ja sam više volio taj moj zatvoreni svijet bez ljudi. To je zapravo jedini razlog zbog kojeg danas nismo zajedno. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije