U TOPLIJIM KRAVEIMA

Bio je seks simbol, a sada je neprepoznatljiv! DiCaprio se skroz zapustio i zaprepastio mnoge izdanjem s plaže

Foto: profimedia
1/3
11.11.2020.
u 19:43

Hollywoodski šarmer Leonardo DiCaprio vrijeme u zimskom mjesecu provodi na plaži u Malibuu.

Idok mnogi već pomno planiraju božićne dekoracije, hollywoodski glumac Leonardo DiCaprio odlučio je ove dane studenog provesti na plaži u Malibuu. Društvo mu je pravio 11 godina mlađi najbolji prijatelj Emile Hirsch, a fanovima je za oko zapalo izdanje glumca koje svjedoči da su ga stigle godine.

Foto: profimedia

Neopterećeno u kupaćim hlačama pokazao je poveći trbuh, a kada su mu spale hlače ispod struka, nazirala se i njegova stražnjica.

Foto: profimedia

Uskoro su se pridružili skupini prijatelja, među kojima je bio Leonardov otac George i 22 godine mlađa DiCaprijeva djevojka, 23-godišnja Camile Morrone s kojom je zadnji put viđen u kolovozu na plaži. Ove godine pojavili su se zajedno na crvenom tepihu prilikom dodjele Oscara.

Fotoreporteri su u Dolby Theatreu uhvatili i trenutak kada se Camila naslonila na svojega dragog. Zanimljivo je da je sjedila između njega i Brada Pitta, ovogodišnjeg dobitnika Oscara za najbolju sporednu ulogu, pa su svi komentirali kako je imala sreću sjediti između dva najpoznatija hollywoodska ljepotana. 

Leo nije bio raspoložen za fotografiranje na crvenom tepihu, za razliku od svoje drage, koja je spremno pozirala u bijeloj dugačkoj haljini s potpisom Caroline Herrere bez naramenica. Podsjetimo, par je u vezi dvije godine, a upoznao ih je Camilin očuh Al Pacino, kada je njoj bilo samo 10 godina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije