SKRENO IZA KULISA

Ashton savjetuje kako se ponašati za vrijeme spoja s djevojkom

Ashton Kutcher
PR FOTO
18.02.2015.
u 14:18

Poznati glumac Ashton Kutcher odnedavno je postao zaštitno lice žvakaćih guma i gledatelje pred malim ekranima uveseljava scenama 'prekida s hranom'. Sada se našao iza kamera i otkrio što misli o hrani, ljubavi i ljubavnim prekidima.

iako je Ashton istaknuo koliko je važno održavati higijenu zubi te naglasio kako mu u tome uvelike pomažu žvakaće gume koje uvijek ima pri ruci i nakon svakog obroka, umjesto da opere zube, u usta ubaci žvakaću gumu. S obzirom na to da u reklami prekida s ostacima hrane, glumac se osvrnuo i stvari koje su bitne kada je dečko na spoju s curom. 'Najveća pogreška koju ljudi rade kada idu na spoj je kad se pretvaraju da su netko drugi, i to što pokušavaju na neki način dati više od sebe, a onda postave očekivanja u vezi koja ne mogu ispuniti s vremenom; zato bih rekao da je najbolja stvar koju možeš učiniti da nekako budeš ono što jesi i da si dovoljno svoj da dođeš u svom autu, koji god to bio, i ideš u onaj restoran koji si možeš priuštiti, i da tako nekako sve ovisi samo o tebi jer vjerojatno si dovoljno dobar', rekao je Kutcher te nadodao kako je zaista puno putovao i svugdje jeo, no, na kraju je zaključio kako najraznovrsniju hranu ipak možeš pronaći u SAD-u. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?