PORUKA VODITELJICE

Anja Alavanja javila se s medenog mjeseca u Rimu: Nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima

Marko Lukunic/PIXSELL
21.09.2021.
u 19:13

Voditeljica je nakon vjenčanja sa suprugom Vedranom Viljevcem otišla na medeni mjesec u Rim.

Hrvatska voditeljica Anja Alavanja i nogometni trener Vedran Viljevac vjenčali su se prije dva tjedna i brzo nakon vjenčanja otišli su na medeni mjesec u Rim. Na putovanje su poveli i svog pet mjeseci starog sina Dana. Na Instagramu je Anja opisala kako im izgleda medeni mjesec.

- Prednosti putovanja s bebom; 1. Ne možeš šopingirati, što u Rimu znači uštedu brdo love 2. Nakon uživanja u najukusnijoj tjestenini odradiš pošten trening. Dakle; nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima - poručila je voditeljica i objavila nekoliko fotografija iz Rima. Opisala je i kako izgleda turistički razgled Rima u ovim pandemijskim uvjetima.

- Na Španjolskim stubama možete što hoćete; popeti se, spustiti, zastati na minutu-dvije, okinuti fotku na brzinu...ali ako hoćete malo sjesti, pojesti sladoled, osvježiti se vodom...to možete doma na Schlosserovim🤔, ili riskirate da vam karabineri zviždukom probiju uši ili naplate kaznu - napisala je Anja.

Foto: Instagram

Objavila je i fotografiju pored Fontane di Trevi na kojoj pozira sa suprugom i sinom i prisjetila se legende koja je vezana za ovu fontanu i u opisu napisala: Legenda kaže kad ubaciš euro u Fontanu di Trevi, ostaneš bez njega, i imaš nešto šanse vratiti se u Rim. Ne znam tko se sjeća Crnog Jacka i Kumpića koji su ronili po Manduševcu, ovdje bi svaku noć bili bogatiji za tri tisuće eura. Jedan romantičan caption romantične fotke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije