TV ZLICA

Alexis iz 'Dinastije' (89) imala je buran ljubavni život, a sada je sretna s 32 godine mlađim

04.02.2023.
u 21:59

Glumica Joan Collins ove godine će napuniti 90 godina, a još uvijek radi punom parom. Iako više ne glumi aktivno, mnoge je iznenadila kada je izdala novu knjigu. Riječ je o memoarima “My Unapologetic Diaries”, u kojima je otkrila neke sočne detalje iz privatnog života, ali i mnoge tajne poslovne i društvene kreme Hollywooda.

Legendarna glumica Joan Collins najpoznatija po ulozi u seriji 'Dinastija' uživa u ljubavi s 32 godine mlađim suprugom Percyjem Gibsonom, no u ljubavnom životu nije je uvijek pratila sreća.  

Joan je nedavno kazala je kako ju je silovao prvi suprug Maxwell Reed. Mučno iskustvo ispričala je u dokumentarnom filmu 'Ovo je Joan Collins'.   

- On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja djevica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok se seksao sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam 'iskorištena'. Sada to zovemo silovanje na spoju - rekla je glumica te priznala da se zbog njega udala zbog srama nakon toga. 
- Da nisam bila tako nevina po pitanju seksa i toga kako bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam jak osjećaj krivnje, pa sam to ipak učinila. Medeni mjesec je bio čisti fijasko. Izvana smo izgledali sretno, a zapravo sam bila jadna - kazala je. 
Collins je isto navela da ju je suprug,  s kojim je bila u braku četiri godine, nakon toga pokušao prodati starijim muškarcima za 10.000 funti. 

The horoscope.

Share

00:54

00:00

Play

(Space)

Unmute

(m)

Settings

Fullscreen

(f)

Nakon što je glumica zatražila razvod, Reed je htio da mu plaća 950 funti mjesečno. Smatrao je da ju je upravo on otkrio i da mu duguje. 

- Taj brak me koštao dva milijuna funti - izjavila je Joan. 
Nakon njega udala se opet 1963, za Anthonyja Newleya. S njim je dobila dvoje djece, Taru i Alexandera. Collins je s njim bila u braku šest godina, a nakon raspada zajednice, njihov sin Alexander objavio je memoare u kojima je napisao da je njegov otac bio pedofil. 

 - Brak mojih roditelja uništile su njegove perverzije. Bio je pedofil - privlačila ga je mladost. U njegovoj uvrnutoj glavi nevinost je bila najbolji afrodizijak. To je bila njegova skrivena, vrlo opasna i destruktivna seksualna sklonost - stoji u knjizi, ali ove navode demantirale su i Joan i Tara. 

Nakon njega Joan se udala za Rona Kassa. S njim je dobila kćer Katyanu. Raspadu ovog braka presudilo je to što je Joan otkrila da je obitelj bankrotirala. 

To ju nije zaustavilo u potrazi za pravom ljubavi, pa se udala i četvrti put za Petera Holma. Brak nije potrajao zbog njegove ljubomore. 

S petim suprugom Percyjem, s druge strane, konačno je pronašla svoju sigurnu luku. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije