nakon rada na proslavu

Nekima 1. svibanj bio radni: Gradonačelnik Banja Luke okopavao krumpire

Twitter
01.05.2017.
u 18:24

- Prvi svibanj do podne za baštu, a popodne za druženje – napisao je Radojičić na Twitteru uz fotografiju u radnom odijelu i gumenim čizmama

Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić jedan je od najaktivnijih političara RS-a na društvenim mrežama.
Dok su članovi Saveza sindikata RS-a na čelu s predsjednicom Rankom Mišić prosvjedovali u centru grada tražeći od Vlade RS-a da se konačno zaključi Opći kolektivni ugovor, poveća plaća koja će osigurati dostojanstvo rada i radnika, veću socijalnu pravdu, političku i ekonomsku stabilnost i smanjenje sve većeg jaza između šačice bogatih i velikog broja siromašnih, Radojičić se opuštao na njivi okopavajući krumpire, piše Faktor. 

- Prvi svibanj do podne za baštu, a popodne za druženje – napisao je Radojičić na Twitteru uz fotografiju u radnom odijelu i gumenim čizmama i to "klasičnim" zelenim, a ne bijelim kakve je u vrijeme poplava navukla njegova stranačka kolegica, premijerka RS-a Željka Cvijanović kad je sredinom svibnja 2014. helikopterom obilazila poplavljena područja.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
buco135
21:21 01.05.2017.

Od svih gradonacelnika u RH vi nadjete gradonacelnika Banja Luke? Dobro da niste prenijeli kaj je Dodik imal za obed.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije