Jeste li ga isprobali?

Tretman za kosu kojeg hvale na TikToku jer tvrde da obnavlja vlasi već nakon samo jednog korištenja

08.02.2024.
u 21:53

TikTok je još jednom napravio svoju "čaroliju" i jedan kozmetički proizvod lansirao među viralne trendove. Ovog se puta radi o proizvodu za kosu za kojeg kažu da, nakon samog jednog nanošenja, obnavlja oštećene vrhove. Riječ je o proizvodu brenda Coco and Eve, Bond Building Pre-shampoo Treatment koji je dostupan i u Hrvatskoj, a mnoge ga tiktokerice hvale.

Tako je jedna koristnica TikToka pokazala kako joj je proizvod pomoga kosi nakon previše blajhanja. Usporedila je kosu prije i poslije kućnog tretmana i to opisala kao 'najveću transformaciju kose' nakon samo dva nanošenja.

Proizvod smo pronašli na Notinu, a cijena mu je 26,00 eura. Opisuju ga kao proizvod koji pomaže kemijski tretiranim vlasima jer klinički dokazano smanjuje lomljenje kose. Djeluje na obnovu oštećene kose, i to od korijena do vrhova. Sadrži kompleks ulja kokosa i avokada te zaštitna ulja koja pružaju mekšu, glađu i zdraviju kosu.

@lailapaul7 Let’s refresh this bleached blonde with @coco_and_eve pre-shampoo bond builder, I've been using it for weeks now and my hair is feeling so much healthier and I've noticed far less breakage. #CocoBondRepair #cocoandeve ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Proizvod se koristi tako da se nanese po dužini vlasi, od korijena do vrhova i ostavi se u kosi barem 10 minuta. Slijedi ispiranje i klasično pranje, a da bi rezultati bili još bolji, u rutinu njege kose možete dodati i masku za kosu.

Brend izričito ne spominje koliko često se proizvod treba koristiti, jedna je tiktokerica rekla kako ga koristi na tjednoj razini, a razliku je primijetila već nakon jedne upotrebe. Drugi su korisnici potvrdili kako je proizvod 'transfomirao' njihovu kosu nakon samo nekoliko korištenja, učinivši je nevjerojatno mekanom i sjajnom. Prije nego je predstavljen, postojala je i lista čekanja za proizvod s više od 20 tisuća ljudi pa je vjerojatno riječ o jednom od onih TikTok hitova koji će se rasprodati za čas, piše InStyle.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?