VOZAČ POKUŠAO POBJEĆI

Svjedoci nesreće: Letjele su desetak metara pa počele vrištati, ozljede su stravične

28.05.2022.
u 14:43

Očevici s kojima smo razgovarali, vidno potreseni, kazali su nam da su nesretne djevojčice letjele i 10-ak metara nakon što je drogirani i pijani vozač naletio na njih. Scene njihovih ozljeda, a radi se i višestrukim ozljedama po cijelom tijelu, bile su stravične.

Uteškoj prometnoj nesreći u Brodarici kod Šibenika dvije djevojčice zadobile su teške tjelesne ozljede opasne po život nakon što je na njih naletio drogirani i pijani vozač (51). - Odjednom smo začuli udarac. Otrčali smo i vidjeli dvije djevojčice potpuno polomljene kako leže na cesti. Jadne su plakale i vrištale. Jedna je jako teško ozlijeđena s višestrukim prijelomima po cijelom tijelu i čujem da se obe bore za život - rekli su nam svjedoci teske prometne nesreće koja se dogodila na pješačkom prijelazu tik uz pekaru i restoran.
- Čuo sam da je pokušao pobjeći, ali ja to nisam vidio. Kad sam došao već je bio u policijskom autu i policija ga je ispitivala. Navodno je bio potpuno nesuvisao - rekao nam je još jedan od svjedoka teške prometne nesreće na mjestu gdje se unatoč jasno istaknutim znakovima i pješačkom prijelazu juri nesmiljenom brzinom. U to smo se i sami uvjerili. -Ovdje je prije desetak dana jedan motorist jurio 180 kilometara na sat i stradao. Na toliko mu je kazaljka ostala. Ovo je užas i stravično je bilo vidjet djevojčice kako ih je odbacio auto koji uopće navodno nije kočio. Pa pogledajte uopće nema tragova kočenja - rekli su nam u Brodarici kod Šibenika.
Jedan od očevidaca kazao nam je kako je svjedočio nesreći nakon što je u petak navečer zatvarao svoj objekat.  - Ja i prijatelji smo čuli udarac i vidjeli auto koji je otišao dalje. Auto je izletio, a poslije sam vidio dva tijela kako leže na cesti nepomično. Odmah sam potrčao i vikao da zovu hitnu. Ja sam došao prvi, a odmah nakon mene stigao je još jedan momak. Prvo smo im pipali puls, dvi-tri minute su nepomično ležali jadne. Ova što je teže ranjena, vidjeli smo ozljede. Napravili smo sve, hitna je stvarno brzo došla, policija isto. U pet minuta, šest su došli, pomogli smo dignut ranjenu curu na nosila i u kombi - kazao nam je Nikica Vukšić.
- Čuli smo udarac i odmah smo izletjeli vani. Auto je stao sa strane. Jedna djevojčica je ležala poslije pješačkog, a druga još 10 metara dalje. Kad smo došli ih vidjeti počele su za 2 minuta vrištati i onda smo ih držali dok nije došla hitna da ne dođe do većih ozljeda - kazao nam je svjedok koji je potvrdio kako je na tom mjestu još jednom došlo do prometne nesreće jer automobili na toj relaciji jako brzo voze.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije