Federalna uprava civilne zaštite

Sustavna dezinfekcija gradova: Prvo dezinficiran Konjic, sutra će Mostar

30.03.2020.
u 07:06

- Krenuli smo iz Konjica, sutra je na redu Goražde, a vidjet ćemo da prekosutra krenemo u Mostar - rekao je sinoć Solak.

Sustavna dezinfekcija gradova u Federaciji Bosne i Hercegovine počela je u nedjelju navečer iz Konjica, koji je najugroženiji, nakon čega će ova aktivnost biti nastavljena širom Federacije.

Dezinfekcija gradova, koja počinje policijskim satom, jedna je od mjera u borbi protiv širenja koronavirusa. Provodi je Federalna uprava civilne zaštite.

Načelnik Federalnog stožera civilne zaštite Fahrudin Solak je istaknuo kako su prioritet mjesta u kojima se pojavio najveći broj zaraženih osoba.

- Krenuli smo iz Konjica, sutra je na redu Goražde, a vidjet ćemo da prekosutra krenemo u Mostar - rekao je sinoć Solak.

Naveo je kako rade sa dva stroja velikog kapaciteta.

Načelnik Stožera civilne zaštite Općine Konjic Husein Hodžić značajnim smatra dolazak Federalne uprave civilne zaštite u Konjic sa strojevima kapaciteta kakvima ne raspolaže općinsko komunalno poduzeće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?