zbog snimke na Pornhub

Smijenjen predsjedatelj Skupštine USŽ Agan Bunić

18.11.2019.
u 13:10

Na izvanrednoj sjednici Skupštine Unsko-sanske županije, koja je održana danas, većinom glasova smijenjen je predsjedatelj ove skupštine Agan Bunić. Njegova smjena uslijedila je zbog eksplicitnog snimka koji je osvanuo na stranici Pornhub. Za Bunićevu smjenu glasovalo je 16 zastupnika, protiv je bilo šest, dok je suzdržano bilo također šest zastupnika, piše Klix.ba. 

Za njegovu smjenu glasovali su zastupnici SDA, DF-a, POMAK-a, Naše stranke i Luaburisti. Suzdržani su bili zastupnici SDP-a, Nezavisnog bloka i neovisna zastupnica Ilda Alibegović, a protiv su bili zastupnici A-SDA, kao i sam Bunić i Ifeta Kadić, koji su iz SBB-a. Njih dvoje su napustili zasjedanje za vrijeme rasprave. 

Danas nije predložen novi predsjedatelj budući da još nema dogovora unutar većine. Razim Halkić iz SDP-a, dopredsjedatelj Skupštine, će do izbora novog predsjedatelja voditi sjednice.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?