uboden učenik

Policija objavila detalje napada u školi u Sarajevu: Učenik teško ozlijeđen, napadač uhićen

Policija
28.05.2024.
u 19:57

MUP Sarajevske županije oglasio se povodom incidenta koji se dogodio u Osnovnoj školi "Behaudin Selmanović" u sarajevskom naselju Briješće gdje je uboden jedan učenik ove škole.

- Danas oko 13.15 sati, osoblje Osnovne škole "Behaudin Selmanović" obavijestilo je PU Novi Grad da je učenik IX razreda zadobio ozljedu oštrim predmetom, a koju mu je u školskom prostoru nanio učenik, također, IX razreda.

Ozlijeđenom učeniku je pomoć ukazana na KCUS, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede i gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Ozljedu oštrim predmetom je zadobio još jedan učenik IX razreda i njemu su utvrđene lakše tjelesne ozljede, prenosi Avaz.

Uviđajem je rukovodila tužiteljica Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije.

U poslijepodnevnim satima, maloljetni izvršitelj je lišen slobode zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela Ubojstvo u pokušaju (član 166. u vezi sa 28. KZ FBiH) i Lakša tjelesna ozljeda (član 173. KZ FBiH) i nad njim se vrši kriminalistička obrada.

S obzirom na činjenicu da je riječ o maloljetnicima, Uprava policije i KTKS više detalja neće objavljivati - priopćeno je iz MUP-a SŽ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije