Ispratilo je tisuće ljudi

Pokopana je Katarina Trivić: Obitelj, rodbina i prijatelji oprostili se od hrabre Banjolučanke

28.05.2024.
u 16:23

Mlada banjalučka tenisačica Katarina Trivić koja je preminula u petak u 21. godini nakon borbe s teškom bolešću, danas je pokopana na gradskom groblju u Vrbanji.

Uz pjesmu "The Winner Takes It All", nepreglednu kolonu tisuća ljudi i rijeku suza na vječni počinak danas je ispraćena banjolučka heroina koja je godinama vodila bitku s opakom bolešću.

Katarina Trivić je bila juniorska reprezentativka i prvakinja Bosne i Hercegovine u tenisu. Nekoliko godina zaredom bila je najbolja juniorka Bosne i Hercegovine u tenisu, te je nastupala kao juniorska reprezentativka BiH na ekipnim i pojedinačnim prvenstvima Europe.

Katarina je u 18. godini života saznala da boluje od leukemije, a protiv opake bolesti se borila nekoliko godina. U tim godinama svoje borbe je bodrila i druge ljude koji su se također borili na isti ili na sličan način sa bolešću.

Nažalost, nije izdržala. Od Katarine su se oprostili i učenici i profesori banjolučke Gimnazije u kojoj je provela svoje srednjoškolske dane.

Posljednji pozdrav Katarini uputili su i oni koje je nisu osobno poznavali, ali su njena borba i hrabrost ostavili neizbrisiv trag u njihovim srcima.

Iz Teniskog saveza BiH poručili su da će se Katarine sjećati po vedrom duhu, te osmijehu koji je uvijek imala i u lijepim i u teškim trenucima svoga života, uz iskrenu sućut obitelji, prijateljima i svima koji su je poznavali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije