Susret s Hasanovim

Predsjednik Azerbajdžana pozvao Čovića da posjeti tu zemlju

24.05.2017.
u 16:17

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović susreo se s veleposlanikom Republike Azerbejdžan za BiH Eldarom Hasanovim. Na početku susreta sugovornici su ustvrdili kako su odnosi dviju zemalja dobri, bez otvorenih pitanja.

Razgovarano je o mogućnosti daljnjeg razvitka gospodarskih odnosa, posebice u području energetike i infrastrukturnih projekata, te ulaganja azerbajdžanskih tvrtki u BiH. 

Veleposlanik Hasanov prenio je poziv predsjednika Republike Azerbajdžan Ilhama Aliyeva da u predstojećem razdoblju, u svojstvu predsjedatelja Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Čović posjeti tu zemlju.

Čović je pozdravio zainteresiranost i namjeru azerbajdžanske strane za daljnjim ulaganjima u Bosnu i Hercegovinu, te je istaknuo kako će i posjet predsjednika Ilhama Alyeva Bosni i Hercegovini, planiran za rujan ove godine, zasigurno doprinijeti daljnjem razvitku već
dobrih odnosa naših dviju zemalja, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?