sabatina

Podrum Vilinka se okitio novim medaljama

22.11.2018.
u 19:05

 

U organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije i Hrvatske udruge vinarskih gradova, protekli tjedan održan je 28. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2018., u Malom Lošinju u Hotelu Aurora, od 15. – 18. studenog 2018.

Sabatina je okupila brojne vinogradare i vinare, stručnjake, sommeliere, ugostitelje, trgovce, medije i druge sudionike vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo iz hrvatskih vinskih regija i inozemstva. Osim gospodarskih subjekata iz Hrvatske, sudionici su bili iz Francuske, Austrije, Mađarske, Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Jedan od sudionika bio je i višestruko nagrađivani mladi vinar iz Hercegovine Velimir Ereš, vlasnik Podruma Vilinka.

"U velikoj konkurenciji vina iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, ponovno smo se okitili s dvije medalje i to zlatnom medaljom za Vilinku X LINE RED CUVÉE berba 2016, i srebrenom medaljom za Vilinku ŽILAVKA berba 2017. Sretni smo, ponosni i zadovoljni jer je u naše ruke stiglo još jedno priznanje za naš trud i rad", ističe Ereš.

Sabatina je tradicionalna manifestacija koju vinari koriste kao priliku za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje, nove poslovne kontakte i razgovore. U ugodnom i pozitivnom okruženju s poslovnim suradnicima i prijateljima, uz kušanje raznih vina, zaključuju se brojni novi poslovi. Pored stručne edukacije i rasprava u okviru znanstveno-stručnih skupova, program Sabatine uključuje i sajam vinogradarstva i vinarstva, vođene degustacije vina, praktične radionice, prezentacije u vinogradu, predstavljanje projekata, inovacija i sl.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije