Video obraćanje

Andrej Plenković uputio poruku pred izbore u Mostaru

Andrej Plenković o izborima u Mostaru
18.12.2020.
u 17:58

Hrvatski premijer Andrej Plenković uputio je poruku pred izbore u Mostaru. te dao je punu potporu HDZ-u BiH i kandidatu dr. Mariu Kordiću.

"Uoči izbora u nedjelju, 20. prosinca, kada Mostarci nakon 12 godina biraju novo Gradsko vijeće, želim kazati kako je to dobro za demokratski legitimitet novih vijećnika, dobro za budućnost Mostara - multikulturnog grada, važnoga grada u Bosni i Hercegovini; političkog, gospodarskog, znanstvenog, kulturnog i sportskog sjedišta.

Želim da ovi izbori proteknu u najboljem redu i zaokruže Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini.

Kao predsjednik Hrvatske demokratske zajednice ovim putem želim uputiti potporu našoj sestrinskoj stranci - HDZ-u Bosne i Hercegovine, koja na ovim izborima ide s kandidatom za gradonačelnika dr. Mariom Kordićem. Njemu i njegovim kolegama kandidatkinjama i kandidatima želim dati punu potporu.

Vjerujem da će nakon kampanje dobiti snažnu podršku od Mostaraca i da će zajedno s drugima voditi Grad u putu razvoja - i gospodarskoga, i socijalne uključenosti i boljeg života svih ljudi u Mostaru.
Želim vam da izbori prođu dobro i da nakon nedjelje Grad dobije novo Vijeće i, naravno, novoga gradonačelnika. Potpora Mariu Kordiću i HDZ-u Bosne i Hercegovine", poručio je Plenković.

Obraćanje hrvatskog premijera pogledajte u priloženom videu: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije