SPLIT

Okrugli stol o ženama u poslovnom svijetu i politici u organizaciji zastupnice Željane Zovko

03.03.2022.
u 15:35

Zastupnica u Europskom parlamentu, potpredsjednica Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP) i potpredsjednica Odbora za vanjske poslove (AFET) Željana Zovko u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova SDŽ-a i Savjetom mladih SDŽ-a ovu subotu, 5. ožujka 2022. godine u Splitu organizira okrugli stol pod nazivom “Žene u poslovnom svijetu i politici”.

Događaj će se održati uoči ovogodišnjeg Dana žena u splitskom hotelu Cornaro s početkom u 11:00 sati te će poslužiti kao izvrsna prilika za pregled trenutnog stanja te raspravu o mogućnostima za daljnje jačanje položaja žena i poboljšanje ravnopravnosti žena i muškaraca u poslovnom svijetu i politici.

Na okruglom stolu će također govoriti i Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije, Danica Baričević, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Splitsko-dalmatinske županije, Helena Budiša, predsjednica HUP podružnice u Dalmaciji, Zrinka Mužinić Bikić, psihologinja, Danira Glavinić, poduzetnica i osnivačica brenda Dada&Rocco te dr. med. Jelena Ćurković, članica Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije.

Događaj je otvoren za javnost, a prijave za sudjelovanje mogu se poslati do petka, 4. ožujka na email: anja.kolimbatovic@europarl.europa.eu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?