Naslovnica Vijesti

Mužu detaljno objasnila koje povrće treba kupiti pa svojim popisom oduševila internet

Era Golwalkar svome je suprugu detljno opisala kakav luk i krumpir treba kupiti, a popis je potom objavila na Twitteru
28. rujna 2017. u 21:20 0 komentara 284 prikaza

Poslati muškarca u trgovinu po namirnice vrlo je rizično. U to se svakodnevno uvjeravaju brojne udane žene diljem svijeta. Jer koliko se god borile za svoja prava to je uvijek bio, a vjerojatno će još jako dugo biti, ženski posao.

U to se uvjerila i Indijka Era Golwalkar koja je jednom svoga supruga poslala u trgovinu po namirnice, a kada se vratio s onime što je kupio, požalila je istoga trenutka.

Tako mu je ovoga puta napisala detaljan popis povrća koje treba kupiti i opisala mu kako ono treba izgledati.

U popisu mu je objasnila da treba kupiti luk, ali manje veličine i okruglog oblika. Nacrtala mu je i kakav krumpir da bira te da pripazi da nije oštećen.

Kada je svojoj popis objavila na Twitteru mnoge žene suosjećale su s njom jer, na kojem god kraju svijeta živjele, nalaze se u sličnoj situaciji.

– Kada smo se Gaurav i ja vjenčali, podijelili smo kućanske poslove. On mi je velika podrška i uči kuhati, no problem je što nema baš nikakvog iskustva s onime što je povezano s kuhanjem. Kada sam ga prvi put poslala kupiti povrće, bila je to velika pogreška zbog koje smo se odmah posvađali. Ništa bolje nije bilo ni drugi, ni treći put – objasnila je Era koja takve 'probleme' nije više željela imati pa je suprugu detaljno objasnila što treba kupiti i kako to treba izgledati.

 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.