Brazilc Rolden Batisti iz Santos

Muškarac svirao gitaru i telefonirao ženi dok su mu kirurzi operirali mozak

dfsad
30.03.2017.
u 08:45

Dok je pacijentima odlazak u operacijsku dvoranu velika trauma, kirurzi to doživljavaju drukčije. To im je svakodnevnica, a mnogi kažu da im je manji stres operirati ljude, nego plaćati račune.

Puste muziku koju vole i prionu na posao. Tako je bilo i tijekom operacije tumora na mozgu 40-godišnjem Brazilcu Roldenu Batisti iz Santosa, no uz jednu “malenu” razliku – Batista je bio taj koji je svirao gitaru liječnicima, piše The Sun.

Naime, kirurzi su odlučili da Batistu neće podvrgnuti općoj anesteziji, već lokalnoj te je on tijekom operacije tumora na mozgu bio samo uspavan, a u ključnom trenutku su ga probudili i zatražili da im ispuni glazbenu želju.

Kako bi vidjeli je li sve prošlo u redu, zamolili su ga da im odsvira nešto na gitari. Batista se odlučio za lokalni hit, na oduševljenje cijelog operacijskog tima. Bio je to pravi trenutak za pjesmu jer je Batistino sviranje značilo da je operacija uspješno izvedena. Da je bilo drukčije, odnosno da Batista nije mogao svirati gitaru, hirurzi bi imali vremena da poprave štetu.

Osim sviranja, 40-godišnjak je tijekom operacije nazvao svoju suprugu i rekao joj da se osjeća kao ratnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?