Del Vechio:

Hrvatska će i dalje podupirati put BiH prema EU i NATO-u

Čavara
24.03.2016.
u 11:25

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH Ivanom Del Vechiom.

Na sastanku je razgovarano o suradnji Republike Hrvatske i Federacije BiH, te je izražena obostrana spremnost za nastavak dobre suradnje i njegovanja dobrih susjedskih odnosa.

Veleposlanik Del Vechio kazao je kako će se Republika Hrvatska, kao članica Europske unije, i dalje zalagati i davati potporu Federaciji i BiH na putu ka članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu, istaknuvši da je stabilnost i prosperitet BiH od ključnog značaja za Republiku Hrvatsku. 

Uz razgovor o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji BiH, na sastanku je razgovarano i o mogućnostima unapređenja ekonomske i gospodarske suradnje Republike Hrvatske i Federacije BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zahvalio se Republici Hrvatskoj za sveukupnu potporu Federaciji BiH i BiH, te istaknuo da nastavak dobrih odnosa s Republikom Hrvatskom, susjednom i prijateljskom zemljom, pridonosi boljem i stabilnijem ekonomsko – socijalnom stanju u Federaciji i BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?