MOSTAR

Ministar Grubeša primio predstavnike Saveza sindikata policijskih organa u BiH

09.03.2022.
u 13:20

Ministar pravde BiH Josip Grubeša sastao se danas s predstavnicima Saveza sindikata policijskih organa u BiH. Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima pronalaženja rješenja za probleme kojima se svakodnevno susreću zaposleni u policijskim agencijama.

Dragan Krvavac, predsjednik Saveza sindikata policijskih organa u BiH, upoznao je Grubešu sa trenutnom situacijom i najvećim izazovima sa kojima se susreću policijski službenici, nezadovoljni zbog neusvajanja Zakona o proračunu institucija BiH, kojim je između ostalog bilo predviđeno i vraćanje osnovice za obračun plaća, s posebnim naglaskom da od nadležnih organa očekuje više razumijevanja za rješavanje zahtjeva i problema.

Grubeša je, uz puno razumijevanje položaja te niskih primanja, istaknuo da podržava rad i zahtjeve, ne samo zaposlenih u policijskim agencijama, nego svih uposlenika u državnim institucijama te da će nastaviti podržavati legitimne zahtjeve svih uposlenih kao i predstavnike policijskih službenika u BiH u pogledu poboljšanja uvjeta za rad i materijalnog položaja, imajući u vidu sve okolnosti koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu i svijet u posljednje dvije godine, te opće stanje na tržištu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?