MOTORIJADA Moto susret u organizaciji livanjskih Vukova

Livno na 14. motorijadi dočekalo i ispratilo oko dvije tisuće bikera

06.08.2015.
u 11:46

MK Vukovi od početaka žive sa svojim gradom, dio prihoda redovito doniraju socijalno ugroženim obiteljima, djeci...

U Livnu je održan 14. međunarodni moto susret u organizaciji livanjskih Vukova. Iz godine u godinu motorijada okuplja sve više sudionika, a ove godine motoristi su počeli pristizati i nekoliko dana prije službenog početka motorijade kako bi uživali u livanjskim krajolicima.

Motorkotače je bilo nemoguće prebrojati, jednostavno takvog mehanizma nemamo, kazao nam je tajnik MK Vukovi Boško Krželj, te dodao da ono što je izvjesno i točno jeste da je zastupljeno bilo 185 moto klubova iz BiH RH, Slovenije, Austrije, Njemačke, Italije, Slovačke...

Pripremajući i realizirajući ovogodišnje susrete "Vukovi" su, po tko zna koji put, istaknuli da oni jesu organizatori moto-susreta ali da bez Livna i njegovih građana to ne bi bili u stanju sami odraditi. Također, posebnu zahvalnost upućuju navijačima NK Troglav Konjica koji su 'dali ruku' i u uređenju kampa i u kuhinji, svugdje gdje je trebalo, kao i članovi Autokluba.

Krželj ističe da je bilo i pojedinačnih prijava popriličnog broja Livnjaka koji su ponudili pomoć. MK Vukovi od samih početaka žive sa svojim gradom, dio prihoda redovito doniraju socijalno ugroženim obiteljima, djeci, prihod iz 2011. donirali su za obnovu rodilišta u Županijskoj bolnici "Fra Mihovil Sučić", u 2012. prihod je bio namijenjen za liječenje njihovog stradalog člana kojemu je trebao dugotrajan oporavak i liječenje u toplicama, a 2013. su dio prihoda od prodaje pića i hrane izdvojili i donirali socijalno ugroženima. Motorijada svake godine donese obilje glazbe, žestokog rocka i zabavnih igara.

Neposredno pred motorijadu Vukovi su još jednom zasukali rukave i organizirano darovali krv bolnici. U zadnjih 15-ak godina krv su toliko puta dali da smo odavno prestali brojati, a s djelatnicima na transfuziologiji već su postali obitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?