Uskoro počinju pregovori

Liječnici ipak neće u generalni štrajk?

lijecnik
15.02.2017.
u 11:38

Federalno ministarstvo zdravstva nije pregovaračka strana, mi samo koordiniramo pregovore Sindikata sa županijama. Očekujemo da će pregovori uskoro početi - rekao je ministar Mandić

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić potpisao je suglasnost na Protokol za vođenje pregovora o kolektivnom ugovoru između županijskih vlada i predstavnika Sindikata doktora medicine i stomatologije FBiH.

Suglasnost će biti upućena vladama pet županija koje su izrazile spremnost da pregovaraju s tim Sindikatom, te se očekuje da bi pregovori trebali početi u narednih desetak dana, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Federalnom ministarstvu zdravstva.

- Federalno ministarstvo zdravstva nije pregovaračka strana, mi samo koordiniramo pregovore Sindikata sa županijama. Očekujemo da će pregovori uskoro početi - rekao je ministar zdravstva FBiH Vjekoslav Mandić, prenosi Faktor. 

Podsjećamo, iz Sindikata doktora medicine i stomatologije FBiH najavili su generalni štrajk idućeg mjeseca ukoliko ne započnu pregovori sa kantonalnim vladama o kolektivnom ugovoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije