Nakon natječajne procedure

Karamehmedović još 5 godina na čelu BHRT-a

17.09.2020.
u 15:59

Upravni odbor BHRT-a na sjednici održanoj danas, a nakon natječajne procedure izabrao je Belmina Karamehmedovića za generalnog direktora BHRT-a.

Na raspisani natječaj za generalnog direktora BHRT-a, bila su prijavljena još tri kandidata: Predrag Kovač, Senada Ćumurović i Srđan Jovanović.

Ovo je drugi mandat Belmina Karamehmedovića na čelu BHRT-a i trajat će narednih pet godina.

"Zahvaljujem na povjerenju kojega je iskazao Upravni odbor BHRT-a na još jednoj prilici da vodim javni medijski servis BiH. Usprkos brojnim poteškoćama koje ograničavaju rad RTV servisa nastojat ću u suradnji s upravnim tijelima i svim uposlenicima raditi na tome da BHRT sačuva dostignutu poziciju i ulogu u društvu, te da u predstojećem razdoblju podignemo kvalitet na višu razinu. Očekujemo potporu zakonodavnih i izvršnih institucija BiH u pozicioniranju, kako BHRT-a tako i druga dva javna emitera, kazao je u izjavi za Večernji list Belmin Karamehmedović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije