UBOJSTVO U DONJEM KNEGINCU

Strava kod Varaždina: Sin (38) ubio oca pa ranio i majku?

ubojstvo kod Varaždina
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
20.05.2024.
u 21:07

Kako doznajemo, ubojica je uhićen i priveden u Policijsku postaju Varaždin. U tijeku je očevid

U Donjem Knegincu u Varaždinskoj županiji ubijen je 64-godišnji muškarac. Prema prvim informacijama iz policije, u obiteljskoj kući u Kućanskoj ulici 38-godišnjak je oko 17.25 sati 64-godišnjaku hladnim oružjem nanio teške tjelesne ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja, iako su ga djelatnici Hitne pomoći pokušali spasiti.

Ozlijeđena je jedna 61-godišnjakinja. Kako doznajemo, ubojica je uhićen i priveden u Policijsku postaju Varaždin. U tijeku je očevid. Prema neslužbenim informacijama, sin je ubio oca i ranio majku.

Policija je izvijestila da je u kući u Donjem Knegincu muškarac star 38 godina nožem ozlijedio 64-godišnjaka nanijevši mu ubodne rane, te ženu staru 61 godina kojoj je nanio rezne rane po ruci.

- Od zadobivenih ozljeda 64-godišnjak je nakon pružene liječničke pomoći na mjestu događaja preminuo, dok je 61-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno - navodi se u priopćenju.

U policiji su potvrdili da je 38-godišnjak uhićen i priveden. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti kaznenog djela.

 

- Na mjesto događaja izašla je zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koja će obaviti očevid uz pomoć policijskih službenika. Također je odredila obdukciju preminulog - ističu u policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije