Prognoza

Kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

vrijeme
16.03.2016.
u 10:32

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme, u jutarnjim satima sa slabim padavinama na zapadu i sjeverozapadu Bosne.

Tijekom dana padavine se očekuju ponegdje i u središnjim djelovima. U nizinama će biti kiša, a u višim područjima susnježica i slab snijeg. U sjevernim i sjeveroistočnim područjima očekuje se nešto manje oblačnosti i uglavnom će biti bez padavina. Krajem dana i tijekom večeri očekuje se postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar će biti slab do umjeren, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 6 do 12, a na jugu od 11 do 14 stupnjeva, javlja Fena.  

Količine padavina u protekla 24 sata (mm): Jajce 5, Bjelašnica, Doboj i Mrkonjić- Grad 4, Neum 3, Gradačac, Ivan-sedlo i Mostar 2, Banja Luka, Bihać, Bijeljina, Bugojno, Drvar, Nevesinje, Sanski Most i Zenica 1

U četvrtak će biti pretežno sunčano. Po kotlinama središnje i istočne Bosne bit će magle ili niskih oblaka. Jutarnja temperatura kretat će se od -4 do 3, na jugu od 1 do 5, a najviša dnevna od 7 do 12, na jugu od 13 do 16 stupnjeva. 

U petak će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama stredišnje i istočne Bosne bit će s maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperatura iznosit će od -3 do 2, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna od 10 do 16 stupnjeva. 

U subotu će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama središnje i istočne Bosne bit će magle ili niskih oblaka, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Tijekom dana doći će do postupnog povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura iznosit će od -3 do 3, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna od 10 do 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?