Naslovnica Vijesti

Jednojajčane blizanke (20) su operacijom spola postali blizanci: 'Ovo iskustvo nas je samo zbližilo'

Kasey i Shea Opilla su već sa 11 godina znali da žele biti muškarci
12. srpnja 2019. u 16:30 0 komentara 59 prikaza

Jednojajčane blizanke iz Kalifornije uvijek su sve radile zajedno pa je i promjena spola bila ideja koju su zajednički ostvarile u razmaku od dvije godije. Već s početkom puberteta sada blizanci znali su da ne žele biti žene i da ne žele imati grudi i menstruaciju.  

Kasey radi u restoranu, a na jesen kreće studirati psihologiju, dok Shea studira kineziologiju. Nezadovljni su svojim tijelom bili od samoga početka i znali su da su drugačiji. Nakon što su pogledali niz videa i dokumentarnih filmova shvatili su da žele promijeniti spol.  

 | Autor :

 

Kasey je prvi puta o tome progovorio na glas 2015. godine. "Duboko u sebi sam uvijek znao tko sam, ali nisam znao kako da kažem svima. Prvo sam priznao Shei i znao sam da će i on jednoga dana priznati da je transrodna osoba, ali nije bio još spreman.", rekao je Kasey za The Mirror. Godinu kasnije počeo je svoju fizičku transformaciju, uzimanje hormona i uklanjanje grudi. 

S vremenom je i Shea osjećao da se želi promijeniti. "Divio sam se svom bratu, stvarno je bio hrabar. Bio sam ljubomoran na njega, ali istovremeno nisam bio još spreman", rekao je Shea i nekoliko mjeseci kasnije i sam se ipak odlučio na operaciju. 

 

 | Autor :

 

Braća kažu kako ih je cijelo iskustvo samo još više zbližilo i kako se sad osjećaju jače i bolje nego prije. Žele i druge ohrabiti na isto i žele da se o ovome razgovara. "Za sve one koji su možda transrodni i koji se pitaju je li moguće da će dobiti podršku i ljubav od svoje obitelji, kažem im da je apsolutno moguće", za kraj je dodao Shea koji sada ima i djevojku.  

 


 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.