Jako nevrijeme pogodilo Zagorje, pala i tuča: 'Bilo je sunce i onda se okrenulo u sekundi'

Tuča
Čitatelj Večernjeg lista
31.10.2023.
u 10:00

Jača kiša zabilježena je jutros u Zagrebu, uslijed kratkotrajne promjene vremena koje je nastupilo ovog utorka. Čitatelji iz Zaboka nam šalju i fotografije i snimke, navodeći kako je pala znatna količina tuče, veličine pikule. Tuča je na području Oroslavja te Velikog Trgovišća.pala u ranim jutarnjim satima, a zasad nije zabilježena značajnija šteta. Crnilo se nadvilo i iznad Zagreba, najavljujući kako bi do nevremena moglo doći i u glavnom gradu.

- Ovaj čas je pala tuča. Bilo je sunce i u tri sekunde se okrenulo. Nisam stigla pospremiti staviti ni deke i cerade - ispričala nam je čitateljica iz Zaboka, dok su neki naveli kako ne pamte tuču u ovo vrijeme godine. - Bila je poprilično jaka i intenzivna. Nažalost, uništila nam je sve cvijeće na groblju - javlja čitateljica za Zagorje.com.

DHMZ je jutros izvijestio kako je već do jutra u Rijeci palo više od 63 mm kiše.''I u nastavku dana treba računati na jake pljuskove, s njima obilnu kišu, ali ponegdje i prolazno vrlo jak vjetar te tuču'', javljaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije