Andrej Plenković

Izgradnja Pelješkog mosta se nastavlja bez obzira na najave iz BiH

Andrej Plenković
Patrik Macek/PIXSELL
14.08.2017.
u 13:52

"Ne samo da se projekt izgradnje nastavlja, već smo za njega dobili i bespovratna sredstva. Dijalog sa susjednim zemljama, pa tako i BiH, da. Ukoliko bilo što treba pojasniti našim susjedima, pojasnit ćemo", istaknuo je Plenković

Hrvatski premijer Andrej Plenković koji je sudjelovao na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Jelse rekao kako će Hrvatska nastaviti izgradnju Pelješkog mosta. 

Plenković je kazao da se, kad je u pitanju izgradnja Pelješkog mosta, projekt nastavlja bez obzira na najave BiH da neće dozvoliti gradnju prije nego što se riješi pitanje granice, prenosi Dnevnik.hr.  

"Vlada je bila sasvim jasna. Ne samo da se projekt izgradnje nastavlja, već smo za njega dobili i bespovratna sredstva. Dijalog sa susjednim zemljama, pa tako i Bosnom i Hercegovinom, da. Ukoliko bilo što treba pojasniti našim susjedima, pojasnit ćemo. No, tehničke karakteristike mosta omogućuju neškodljivi prolaz svim vrstama plovila koja bi mogla ići prema Neumu", istaknuo je Plenković dodavši da ne očekuje nikakav međudržavni spor između Hrvatske i BiH oko Pelješkog mosta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?