gradonačelnik Vukovara

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava uputio potporu Draganu Čoviću

26.09.2018.
u 16:18

Ivan Penava, gradonačelnik Grada heroja Vukovara, iskazao je neupitnu potporu dr. Draganu Čoviću, kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HNS-a predvođenog HDZ-om BiH na Općim izborima 2018. godine, kao i ostalim kandidatima Hrvatskog narodnog sabora za sve razine vlasti, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

„Iz Vukovara, koji je podnio veliku žrtvu za cijelu Hrvatsku, a u kojoj su stradali i brojni mladići iz BiH, našem narodu šaljem poruku potpore i zajedništva, uz sjećanje na tešku prošlost, ali s vjerom u svjetliju budućnost“, poručio je Penava.

Pozvao je sve Hrvate u BiH da iskoriste svoje biračko pravo i daju potporu onima koji znaju brinuti za svoj narod, napredak društva, ravnopravan status Hrvata u BiH, te onima koji teže europskom putu ove zemlje. „Siguran sam da će hrvatski narod i u ovom povijesnom trenutku prepoznati takve“, zaključio je Penava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije