IN MEMORIAM

24. godišnjica stradanja 
Hrvata na Kupreškoj visoravni

10.04.2016.
u 07:00

U organizaciji općine Kupres i braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, danas, 10. travnja 2016. godine, obilježava se 24. godišnjica stradanja hrvatskog naroda na Kupreškoj visoravni. Službeni program obilježavanja ove godišnjice pod nazivom “U spomen žrtvama hrvatskog naroda na Kupresu” je sljedeći:

polaganje vijenaca u 8.35 sati kod masovne grobnice iz Drugog svjetskog rata “Ogledala”, u 9.30 sati kod spomen-obilježja (Suho polje), 9.55 sati spomen-obilježja (Kupreško polje), u 10.20 sati kod spomen-obilježja vukovarskim braniteljima (Kupreško polje).

U 11 sati slavi se sveta misa za poginule u obrani domovine u crkvi Svete Obitelji na Kupresu. U 12 sati bit će upriličeno polaganje vijenaca kod križa u groblju kod župne crkve u spomen žrtvama iz Drugog svjetskog rata, a u 12.15 sati u Hrvatskom domu u Kupresu počinje uži dio programa 24. obljetnice sjećanja na žrtve Kupresa u travnju 1992. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?